Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Personeelsfeest met kwis en karaoke

zondag 26 maart 2023
Voor het eerst sinds corona was er op 23 maart eindelijk weer het feest van de personeelsvereniging. Het werd een oergezellige Hollandse avond.
Lees verder >

's Nachts werken? Gezellig!

donderdag 23 maart 2023
Werken in de nachtdienst eenzaam? Nee hoor, verzorgende Wilma werkt graag 's nachts. 'Ik vind het gezellig even samen met een bewoner een kopje thee te drinken als hij niet kan slapen.'
Lees verder >

Samen schaatsen

maandag 20 maart 2023
Zaterdag 18 maart is een groep bewoners naar het IJsfestijn in Enschede geweest. Zelfs in een rolstoel is het heerlijk om over het ijs te zweven en weer rode wangen te krijgen. Net als vroeger!
Lees verder >

Schoolkinderen krijgen les in dementie

donderdag 16 maart 2023
Dinsdag 14 maart kregen kinderen van de Constantijnschool dementieles in Huize Herfstzon. Daarna bleven ze voor de activiteitenmiddag en hadden gezellig contact met de bewoners.
Lees verder >

Mini-concert koor Enchant├ę

woensdag 15 maart 2023
Dit weekend gaf Enchanté een mini-concert bij Herfstzon. Het koor repeteerde enkele maanden bij ons, dit was hun afscheid. De officiële uitvoering is dit weekend.
Lees verder >

Chauffeurs Lekker Ett'n gezocht

woensdag 08 maart 2023
De maaltijdenservice 'Lekker Ett'n' van Huize Herfstzon is op zoek naar vrijwillige chauffeurs. Bent of kent u iemand die dat leuk zou vinden?
Lees verder >

Carnaval!

zaterdag 18 februari 2023
Op 17 februari heeft de carnavalsvereniging CV Sterzo een bezoek gebracht aan Huize Herfstzon. Voor het eerst in drie jaar - sinds de 'coronapauze' - werd er weer volop gefeest.
Lees verder >

Enterse Klompendansers op bezoek

maandag 13 februari 2023
De Enterse Klompendansers hebben zondag 12 februari een vrolijk optreden verzorgd bij Huize Herfstzon.
Lees verder >