Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Wát een cadeautjes allemaal!

woensdag 01 april 2020
Zó veel cadeautjes als Herfstzon de afgelopen weken mocht ontvangen, ongelooflijk! Wat fijn dat familie, vrienden, buren en zelfs onbekenden ons een hart onder de riem blijven steken!
Lees verder >

Herfstzon bij Tijd voor Max

zaterdag 28 maart 2020
Afgelopen vrijdag vertelde Angélique Lamme bij ‘Tijd voor Max’ over hoe het leven er op Herfstzon momenteel uitziet. Ze legde ook uit hoe de Kuierbox werkt.
Lees verder >

Werkelijk ontroerend, al die steun!

dinsdag 24 maart 2020
'Wij zijn enorm onder de indruk van alle lieve steun die wij momenteel krijgen. Werkelijk ontroerend, al die extra aandacht: kaartjes, tekeningen, bloemetjes, koek... Dank, dank, dank!'
Lees verder >

Babbelen via de Kuierbox

maandag 23 maart 2020
'Nu de verpleeghuizen op slot zitten en bewoners verstoken zijn van hun dierbaren, moeten we naar creatieve oplossingen zoeken zodat bewoners contact houden met hun familie.'
Lees verder >

Gezellig, spelletjes!

donderdag 19 maart 2020
Esther en Gwen van Kringloopwinkel Kiekeboe hebben spelletjes en puzzels afgeleverd bij Herfstzon. Onze bewoners zijn daar blij mee in deze moeilijke tijd. Hartelijk dank!
Lees verder >

Chocolaatjes van de buren

donderdag 19 maart 2020
'Wij vergeten jullie niet', staat er in het kaartje bij de chocolaatjes van de overburen. Mooi dat Herfstzon zulke fijne buren heeft, dank namens bewoners en medewerkers!
Lees verder >

Kaarten- en tekeningenactie

donderdag 19 maart 2020
Tulpen, chocolaatjes… Herfstzon is de afgelopen dagen niet vergeten door de Goorse medeburgers. Dat doet ons goed, dank! Wilt u ook iets betekenen? Stuur dan een kaart of tekening.
Lees verder >

Tulpen voor medewerkers

woensdag 18 maart 2020
Vijf emmers met tulpen als waardering en dank voor het zorgwerk in deze tijd! Goorse ondernemers denken ook aan de medewerkers van Herfstzon.
Lees verder >