Dagbesteding ouderen Wmo

Afleiding en gezelligheid
Soms kan een dag lang duren, bijvoorbeeld omdat u alleen thuis zit. Of als u door beginnende dementie, ziekte of ouderdom er niet meer zo makkelijk op uit gaat. Dagbesteding is dan een goede keuze.

Dagbesteding vanuit de Wmo
Herfstzon biedt dagbesteding aan vanuit de Wmo. Ook ouderen die niet wonen in Herfstzon kunnen hieraan deelnemen. Herfstzon hecht namelijk waarde aan het innemen van een wijkfunctie. De wijkfunctie houdt in dat ook ouderen uit de wijk kunnen deelnemen aan dagbesteding bij Herfstzon. Voorbeelden van dagbesteding zijn de maandelijkse eetmiddagen met een eigen thema, zoals de Italiaanse of Oostenrijkse keuken. Maar ook dagbesteding in de vorm van bingo, gymnastiek en handwerken is mogelijk.

Wat vindt u leuk om te doen?
Een kop koffie drinken, creatieve activiteiten, lezen? Bijna alles kan bij Herfstzon dagbesteding en niets moet. Samen proberen we activiteiten te vinden die bij u passen. Een krantje lezen, wandelen, aan de slag met schilderen of samen muziek luisteren. We horen graag wat u aanspreekt.

Vragen
Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze cliëntadviseur Petra Hemmer. Zij is als maatschappelijk werkster uitstekend thuis in de wereld van wonen, zorg, indicaties, bekostiging etc. Petra is bereikbaar via 06-28142259 of p.hemmer@herfstzongoor.nl.

Terug naar het overzicht zie prijslijst