Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Tekeningen Dag van de Aarde

vrijdag 23 april 2021
Donderdag 22 april vierden we de Dag van de Aarde. Er werden heel veel kindertekeningen aangeboden aan ouderen in de gemeente Hof van Twente, ook aan de bewoners van Huize Herfstzon.
Lees verder >

Gouden Prezo-keurmerk behouden

woensdag 21 april 2021
Op 15 april vond de tussentijdse PREZO-audit plaats, een belangrijke beoordeling voor kwaliteit van zorg en organisatie. Huize Herfstzon heeft het Gouden Keurmerk behouden.
Lees verder >

Nieuwsbrief april is er!

vrijdag 16 april 2021
Een nieuwe lente, een nieuwe nieuwsbrief. De editie van april is uit. Lees alles over de activiteiten die eindelijk weer kunnen doorgaan, de opknapbeurt van de keuken en de filmopnamen die in aantocht…
Lees verder >

Bezoek van de Paashaas

zaterdag 03 april 2021
Op Goede Vrijdag is in Huize Herfstzon de paashaas langsgeweest. Alle bewoners kregen een zakje met eitjes. In sommige zakjes zat een gouden ei.
Lees verder >

Nieuwsbrief maart uit!

vrijdag 05 maart 2021
Er is weer een nieuwe nieuwsbrief. U vindt er informatie over de bezoekersregeling, de aanstaande verkiezingen, de activiteiten die langzamerhand weer beginnen en nog veel meer.
Lees verder >

Tweede vaccinatiedag achter de rug

vrijdag 26 februari 2021
Op 25 februari zijn alle bewoners voor de tweede keer gevaccineerd. De heer Bonthuis ontving als eerste zijn prik. 
Lees verder >

Mevrouw Keuper 100 jaar!

vrijdag 19 februari 2021
Donderdag 18 februari vierde mevrouw Dini Keuper haar honderdste verjaardag. Maar... hoe doe je dat in coronatijd? De foto's tonen desondanks een feestelijke dag.
Lees verder >

Plantjes van de Lions

vrijdag 19 februari 2021
De mensen die van Herfstzon 'Lekker Ett'n'-maaltijden bezorgd krijgen, werden woensdag verrast met een cadeautje van de Lionsclub Goor-Markelo-Diepenheim: een mooi plantje!
Lees verder >