Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Nieuwsbrief mei is uit

vrijdag 14 mei 2021
In de nieuwsbrief voor de maand mei leest u dat er eindelijk weer zicht is op wat meer feestelijkheid in Huize Herfstzon. De trouwdag van Corina en Johan was alvast een goed begin!
Lees verder >

Op de film

maandag 10 mei 2021
De bewoners van Huize Herfstzon gingen vrijdag 7 mei op de film. Er werden opnamen gemaakt voor het Dementienetwerk Twente.
Lees verder >

Daar komt de bruid!

vrijdag 07 mei 2021
Vrijdag 7 mei kwamen zorgmedewerkster Corina Wieggers en haar kersverse man Johan langs bij Huize Herfstzon. Op hun trouwdag! De bewoners hadden er al dagen naar uit gekeken.  
Lees verder >

Koningsdag: één groot feest

dinsdag 27 april 2021
Koningsdag is op Huize Herfstzon heel gezellig en feestelijk geworden. Arjan Knoop deed de bewoners met zijn accordeonmuziek een groot plezier.
Lees verder >

Koningsdag 2021

maandag 26 april 2021
Dinsdag 27 april is het Koningsdag. De Oranjevereniging van Goor biedt de bewoners van Huize Herfstzon een accordeon-optreden aan.
Lees verder >

Kwartet!

maandag 26 april 2021
Miny de Haan heeft twee volle kwartetten over de Goorse historie gespaard voor de bewoners van Huize Herfstzon. Miny, bedankt!

Echtpaar Van Dijk 50 jaar getrouwd

vrijdag 23 april 2021
Vandaag is het echtpaar Van Dijk vijftig jaar getrouwd. Ter ere van dit gouden huwelijk was er voor iedereen gebak. Voor het paar zelf waren er mooie bloemen en kaarten.
Lees verder >

Tekeningen Dag van de Aarde

vrijdag 23 april 2021
Donderdag 22 april vierden we de Dag van de Aarde. Er werden heel veel kindertekeningen aangeboden aan ouderen in de gemeente Hof van Twente, ook aan de bewoners van Huize Herfstzon.
Lees verder >