Artsen en behandelaars

Herfstzon is een verpleeghuis en heeft daarom een volledig behandelteam. Dat betekent dat u bij ons verzekerd bent van goede medische en paramedische zorg. Wij hebben een ervaren specialist ouderengeneeskunde in huis, vroeger de ‘verpleeghuisarts’. Ook onze psycholoog en therapeuten zetten zich graag voor u in.

De deskundigheid van deze behandelaars is gericht op ouderenzorg. En heel belangrijk: zij werken nauw met elkaar samen. De arts is verantwoordelijk voor het medisch beleid. Behandelaars, zorgmedewerkers, familie en bewoner bespreken regelmatig samen in het multidisciplinair overleg hoe ze de zorg uitvoeren. Zodat u de best mogelijke behandeling en zorg krijgt, afgestemd op uw eigen behoeften en die van uw naasten.

Maak kennis met dit toegankelijke en warme team:

 

Specialist Ouderengeneeskunde

Naam: Conny Span

Ik woon in: Wierden en kom oorspronkelijk uit Brabant. Ik ben getrouwd en we hebben drie inmiddels grote kinderen.

In mijn vrije tijd: ga ik graag met de camper op vakantie.

Ik doe dit werk want: ik puzzel graag samen met de verzorging totdat ik vind hoe ik kan bijdragen aan de oplossing van iemands probleem. Vaak kan ik met iets kleins een groot verschil maken.

Herfstzon is: een warm huis.

 

Basisarts

Naam: Nanique Prins

Ik woon in: ons nieuwbouwhuis in Zutphen samen met mijn verloofde. Ik kom oorspronkelijk uit Apeldoorn.

In mijn vrije tijd: houd ik van lezen, dansen, creativiteit (bullet journal, aquarellen, borduren), spelletjes en tijd spenderen met vriendinnen en familie.

Ik doe dit werk want: ik vind het belangrijk om de mens als geheel te benaderen en samen te kijken naar de kwaliteit van leven.  

Herfstzon is: een huis met een warme en laagdrempelige sfeer.

 

Wzd-functionaris

Naam: Frederique Molema

Info volgt

 

Psycholoog

Naam: Lotte van der Vegt

Ik woon in: Zutphen met mijn vriend en ons hondje.

In mijn vrije tijd: ben ik graag bij familie en vrienden. En ik vind het leuk om te lezen, creatief bezig te zijn en te wandelen met ons hondje.

Ik doe dit werk, want: ik ben nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en wil anderen graag helpen. Ik vind het interessant om samen met betrokkenen en collega’s te onderzoeken hoe we iemand optimale zorg kunnen bieden.

Herfstzon is: een fijne plek met een warm team.

 

Fysiotherapeut

Naam: Tiny Hooftman

Info volgt

 

Ergotherapeut

Naam: Margot Gielen

Ik woon in: Haaksbergen met mijn man en dochtertje. Van origine ben ik Limburgse, maar ik woon inmiddels alweer vijf jaar in Twente.

In mijn vrije tijd: doe ik aan zwemmen en wandelen, maar ben vooral veel bezig zijn met mijn gezin, familie en vrienden.


Ik doe dit werk omdat ik in mijn beroep met kleine dingen al een groot verschil kan maken. Ik kijk vooral naar de mogelijkheden van de bewoner en streef naar een zo zelfstandig en comfortabel mogelijk bestaan. Ik kijk en adviseer over zit- en lighoudingen, verschillende soorten rolstoelen, hoe iemand zelfstandiger kan eten, drinken, wassen of aankleden. Samenwerken met familie, zorgmedewerkers en andere behandelaars is hierbij van groot belang.

Herfstzon is: een gemoedelijk en warm (t)huis, ons kent ons. De sfeer van: ‘Good Goan en wier komm'n’.

 

Diëtist

Naam: Chantal Ordelmans

Info volgt

 

Logopedist

Naam: Isabel Bodéwes

Ik woon in: mijn eentje in ’s-Hertogenbosch. Anderhalf jaar geleden heb ik het ouderlijk nest verlaten en ondertussen heb ik helemaal mijn eigen plekje gevonden.

In mijn vrije tijd sport ik het allerliefst en ga ik gezellig op pad met het gezin of met vriendinnen. Verder ga ik ieder jaar wel op vakantie om mooie landen te ontdekken.

Ik doe dit werk omdat: ik graag multidisciplinair te werk ga om zo tot een mooi (behandel)plan te komen. Ik vind het belangrijk dat iedere persoon de gewenste, optimale zorg krijgt.

Herfstzon is: een fijn huis.

 

Medisch pedicure

Naam: Karin van den Dolder

Ik woon in: Hengelo, ben getrouwd en we hebben drie kinderen – twee jongens en een meisje. 

In mijn vrije tijd doe ik aan sport, ben ik bezig in de tuin en ga ik graag op vakantie.

Ik doe dit werk want: ik vind het heel erg leuk en dankbaar werk om de voeten van de mensen zo goed mogelijk te verzorgen. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!

Herfstzon is: een warm huis waar ik met veel plezier werk! 

 

Mondzorg

Een vast behandelteam van Pro-Da Mondzorg zorgt voor een uitstekende mondzorg binnen Herfstzon. Dat team bestaat uit een tandarts, mondhygiënist, tandprotheticus en klinisch prothesetechnicus. Zij zijn gespecialiseerd in zorg aan oudere cliënten met hun specifieke mondzorgbehoefte.