Lekker Ett'n thuis of in het restaurant

 

Wie koken er voor u?

Even voorstellen: onze koks Johan Rikkert en Hennie Ordelman. Zij koken dagelijks vers – vol liefde voor hun vak en aandacht voor hun gasten. Zij scheppen het eten aan tafel zelf voor u op. Zo zien ze dagelijks hún gasten, de mensen voor wie zij in de keuken hun best doen. Daarom weten ze precies wat u lekker vindt, wie van spruitjes houdt en wie juist niet. Zij koken met verse ingrediënten van het seizoen.

Johan en Hennie hebben eer van hun werk, want tijdens het eten hoor je veel complimenten, zoals ‘wat een goeie kok’ en ‘weer lekker hoor, vandaag’. Kortom: van een warme maaltijd bij Huize Herfstzon krijgt u geen spijt.

 

Lekker Ett'n, vers en warm thuisbezorgd

Woont u nog op uzelf? Maar is boodschappen doen of eten koken lastig geworden? En zoekt u wel dat oude, vertrouwde, goede eten dat u gewend bent? Die verse Hollandse keuken met af en toe eens macaroni of nasi? Wij bezorgen ook aan huis. Op het menu staan een hoofdgerecht inclusief soep óf een toetje. Onze koks maken behalve aardappels, groenten en vlees ook stamppotten, erwtensoep, sla, af en toe frietjes, pannenkoeken of Chinees. Vers en gevarieerd. Kosten: € 9,50 per maaltijd.

In overleg met ons kiest u hoe vaak per week u de warme maaltijd aan huis bezorgd wilt krijgen. We bezorgen op doordeweekse dagen. Is er iets dat u beslist niet lust of volgt u een dieet? Overleg het rechtstreeks met de kok. Vrijwillige chauffeurs brengen tussen de middag het warme eten rond. U neemt het tweegangenmenu aan de deur in ontvangst of de chauffeur zet het voor u op tafel, net wat u wilt. Mocht u de thuismaaltijden eens willen afwisselen met een bezoekje aan ons restaurant, dan bent u van harte welkom!

Verdere informatie over (proef)maaltijden en aanmelden krijgt u via: 0547 – 27 23 42 of info@herfstzongoor.nl.

 

Lekker Ett’n in ons seniorenrestaurant

Huize Herfstzon is trots op haar huiselijke seniorenrestaurant. Graag ontvangen onze koks u daar, ook in het weekend. U eet dan samen met anderen, rond het middaguur. U krijgt soep vooraf, een hoofdgerecht naar keuze en een toetje. Voor zo’n driegangenmaaltijd betaalt u € 8,75. Vaste klanten zijn voordeliger uit als ze voor € 80,00 een kaart voor tien restaurantmaaltijden kopen. Dan kost een maaltijd € 8,00.

 

Verdere informatie over (proef)maaltijden en aanmelden krijgt u via: 0547 – 27 23 42 of info@herfstzongoor.nl