Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Bedankdag Karin

maandag 11 april 2022
Zeven jaar lang was Karin Schuurman leidinggevende van de teams in Huize Herfstzon. Per 1 maart nam zij afscheid van die functie, maar ze blijft gelukkig bij ons werken.
Lees verder >

Contract getekend met Stichting Goal

woensdag 06 april 2022
De Warme Huizen heeft een contract getekend met de Stichting Goal, die samen met ondernemers zorgorganisaties in Twente ondersteunt met activiteiten.
Lees verder >

Steun aan Oekraïense vluchtelingen

dinsdag 05 april 2022
De oorlog in Oekraïne en de vluchtelingencrisis laten niemand koud, ook bewoners en medewerkers van Huize Herfstzon niet. Iedereen wil wel iets doen, maar hoe?
Lees verder >

Qwiek.up: gulle gever komt kijken

woensdag 30 maart 2022
Vlak voor kerst werd Huize Herfstzon verrast met een waardevol cadeau van een anonieme gever. Deze kwam nu kijken hoe we het apparaat inzetten bij belevingsgerichte zorg aan mensen met dementie.
Lees verder >

Nieuwsbrief maart is uit

vrijdag 04 maart 2022
De maart-nieuwsbrief is verschenen. U leest daarin over de huidige corona-situatie. En bijvoorbeeld over Astrid Scholten, de nieuwe leidinggevende teams van Huize Herfstzon.
Lees verder >

Angelique Lamme bij MAX

donderdag 17 februari 2022
Angelique Lamme, directeur 'De Warme Huizen', was 16 februari te gast bij 'Tijd voor Max'. Ze reageert op het rapport over het eerste halfjaar van de coronacrisis.
Lees verder >

Olympische Spelen

vrijdag 11 februari 2022
De Olympische Spelen leven voor de bewoners van Huize Herfstzon niet alleen via de televisie. Er werden ook eigen Spelen georganiseerd!
Lees verder >

Bloemen gekregen van nieuwe zaak

dinsdag 08 februari 2022
De bewoners van Huize Herfstzon ontvingen van de nieuwe zaak 'ET Phone Home' een aantal mooie bossen bloemen voor in de huiskamers. Hartelijk dank!