Contact

Verpleeghuis Huize Herfstzon

Adres: Javastraat 2
Postcode: 7471 RG Goor
Telefoon: 0547-272342
E‑mailadres:  info@herfstzongoor.nl

 

Wilt u weten of wonen bij Huize Herfstzon iets voor u is? Aan onze huiskamertafel met een kopje koffie erbij kunt u de sfeer komen proeven. Vraagt u zich af of u over de juiste indicatie beschikt of hebt u vragen over de kosten? Voor al dit soort informatie kunt u terecht bij onze cliëntadviseur Karin Schuurman. Zij neemt graag de tijd voor u en uw familie.

Karin is heel goed op de hoogte van alle mogelijkheden en regels op het gebied van wonen, zorg en financiën. U kunt vrijblijvend een afspraak met haar maken of telefonisch vragen stellen. Karin helpt u graag verder en is bereikbaar via  06 - 5495 5240 of k.schuurman@dewarmehuizen.nl. Ze leidt u met plezier rond door huis en tuin. U kunt ook een appartement bekijken. Samen met u kan Karin de benodigde indicaties, formulieren en aanmelding regelen. 

Karin, wat zijn je ervaringen als ‘wegwijzer’ bij Huize Herfstzon?
“Huize Herfstzon is een kleinschalig huis, maar groot in zorg. Wat mensen altijd meteen opvalt, is de open en huiselijke sfeer. Wie bij ons komt kijken, voelt zich meteen thuis. Dat gevoel van ‘thuiskomen’, dát is wat ik zie als ik mensen rondleid.”

Heeft u een vraag of opmerking? Vragen staat vrij en onze deur staat altijd open. Neem gerust contact met ons op: