Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Klaar voor de aftrap!

maandag 28 juni 2021
Zondag 27 juni, tegen zessen. Huize Herfstzon zat er klaar voor, Oranje ging zo beginnen! Aan deze fraai uitgedoste bewoners heeft het zéker niet gelegen...

Nieuwe corona-nieuwsbrief

maandag 28 juni 2021
We gaan gelukkig weer een stapje verder in de versoepeling van de coronamaatregelen. In het hele land gelden vanaf 26 juni andere en iets minder regels. Herfstzon volgt daarin.
Lees verder >

Schoolfeest was geweldig

donderdag 24 juni 2021
Een 'Kleintje Schoolfeest' zou het worden dit jaar, maar het werd een Groots Schoolfeest! Veel bewoners hadden plezier en genoten samen van de muziek en het lekkers.
Lees verder >

Schoolfeest 2021 - de voorpret

dinsdag 22 juni 2021
Al kan het Goorse School- en Volksfeest door corona voor de tweede maal niet doorgaan: in Huize Herfstzon raken we al helemaal in de stemming. Een 'kleintje Schoolfeest' dit jaar!
Lees verder >

Weer samen genoten van Hollandse avond

woensdag 09 juni 2021
Voor het eerst in anderhalf jaar was daar gisteren eindelijk weer de maandelijkse feestavond voor bewoners van Verpleeghuis Huize Herfstzon. Er werd - ondanks de beperkingen - als vanouds genoten!
Lees verder >

Coronanieuwsbrief

dinsdag 08 juni 2021
De corona-nieuwsbrief van 7 juni is uit. Lees alles over de versoepelingen en de maatregelen die nog nodig blijven.
Lees verder >

Warme woorden voor zorgmedewerkers

woensdag 26 mei 2021
Een kaart vól waarderende woorden voor de zorgmedewerkers kreeg Huize Herfstzon. Plus een doos chocoladebeertjes voor de medewerkers en een voor de bewoners. Hartelijk dank!
Lees verder >

Herfstzon in actie

maandag 24 mei 2021
Huize Herfstzon steunt de strijd tegen corona in arme landen door bij te dragen aan de landelijke actie van Giro 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties.
Lees verder >