Tijdelijke zorg

Komt u net uit het ziekenhuis en kunt u niet zelfstandig terug naar huis? Heeft u nog een tijdje professionele zorg nodig? Dit noemen we ‘eerstelijns verblijfszorg’ (ELV). Binnen Huize Herfstzon helpen wij u deze periode te overbruggen. Zo maakt u een goed begin met uw herstel. De prettige, warme sfeer in ons huis draagt daar zeker aan bij want aansterken lukt samen beter dan alleen. Wij geloven in ‘samen sterk’. En inderdaad: bij ons knapt u rustig en op een fijne manier weer op, daar zorgen wij voor.

 

Veelzijdig team

Een veelzijdig team van zorgmedewerkers en behandelaren begeleidt u en uw familie. De verpleegkundigen en verzorgenden werken nauw samen met de verpleeghuisarts (specialist ouderengeneeskunde). Zij overleggen met u en uw familie hoe zij de zorg het best kunnen inrichten. Ze worden daarbij ondersteund door de psycholoog, fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist en logopedist.

 

Aansterken door Lekker Ett’n

Onze kok kookt vers, gezond en vooral lekker, heel belangrijk voor een goed herstel. Desgewenst kan ook de diëtist meedenken.

Bent u zover hersteld dat u weer naar huis kunt? Het gaat er dan om dat de overgang niet langer voelt als een te grote sprong maar als een verantwoorde stap. Na thuiskomst kunt u als u wilt het eten van de kok thuis laten bezorgen via ‘Lekker Ett’n’.

Als u niet meer beter kunt worden en naar huis gaan niet meer gaat, kunt u bij ons blijven. We ondersteunen u dan zo goed mogelijk, ook in uw laatste levensfase. Bij ons voelt u zich thuis, daar zorgen wij voor. U bent niet alleen, maar weet zich verbonden. Omringd door de warme zorg van onze oprecht betrokken medewerkers.

 

Wees welkom!

Vraagt u zich af of Huize Herfstzon past bij uw situatie? Onze cliëntadviseur Karin Schuurman helpt u graag verder. U kunt ook het contactformulier invullen.

Proeft u alvast de sfeer:

Klik op onderstaande foto's voor een vergroting.