Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Stand van zaken corona

maandag 06 september 2021
We wisten dat het coronavirus ook een keer bij Huize Herfstzon zou binnensluipen, we wisten alleen niet wanneer en hoe. Vorige week is één bewoner van Kapellengaarden besmet geraakt.
Lees verder >

Avondje Remix

vrijdag 27 augustus 2021
Op 17 augustus heeft Duo Remix een gezellige avond verzorgd voor de bewoners van Huize Herfstzon.
Lees verder >

Kleding passen

maandag 09 augustus 2021
Niet alle bewoners van Huize Herfstzon gaan gemakkelijk winkelen. Als de kledingzaak aan huis komt, is dat stukken eenvoudiger. Maandag was het weer zover.
Lees verder >

Coronamaatregelen aangescherpt

woensdag 14 juli 2021
Huize Herfstzon scherpt de coronaregels aan. Mondkapjes zijn ook weer verplicht voor bezoekers en vrijwilligers. Klik op 'Lees verder' en lees de nieuwste coronanieuwsbrief.
Lees verder >

Film staat online

donderdag 08 juli 2021
De film waarvoor Dementie Twente begin mei bij Huize Herfstzon opnamen maakte staat online. Klik op 'Lees verder' voor de link.
Lees verder >

Klaar voor de aftrap!

maandag 28 juni 2021
Zondag 27 juni, tegen zessen. Huize Herfstzon zat er klaar voor, Oranje ging zo beginnen! Aan deze fraai uitgedoste bewoners heeft het zéker niet gelegen...

Nieuwe corona-nieuwsbrief

maandag 28 juni 2021
We gaan gelukkig weer een stapje verder in de versoepeling van de coronamaatregelen. In het hele land gelden vanaf 26 juni andere en iets minder regels. Herfstzon volgt daarin.
Lees verder >

Schoolfeest was geweldig

donderdag 24 juni 2021
Een 'Kleintje Schoolfeest' zou het worden dit jaar, maar het werd een Groots Schoolfeest! Veel bewoners hadden plezier en genoten samen van de muziek en het lekkers.
Lees verder >