Rondleiding

Wilt u weten of wonen bij Herfstzon iets voor u is? Aan onze huiskamertafel met een kopje koffie erbij kunt u de sfeer komen proeven. Vraagt u zich af of u over de juiste indicatie beschikt of hebt u vragen over de kosten? Voor al dit soort informatie kunt u terecht bij onze cliëntadviseur Petra Hemmer.

Zij neemt graag de tijd voor u en uw familie. Petra is als maatschappelijk werker heel goed op de hoogte van alle mogelijkheden en regels op het gebied van wonen, zorg en financiën. U kunt vrijblijvend een afspraak met haar maken of telefonisch vragen stellen. Petra helpt u graag verder en is bereikbaar via 06-28142259 of p.hemmer@herfstzongoor.nl of via het contactformulier. Ze leidt u met plezier rond door huis en tuin. U kunt ook een appartement bekijken. Samen met u kan Petra de benodigde indicaties, formulieren en aanmelding regelen. Onze deur staat altijd open en vragen staat vrij!

Petra, wat zijn je ervaringen als ‘wegwijzer’ bij Herfstzon?
“Herfstzon is een kleinschalig huis, maar groot in zorg. Wat mensen altijd meteen opvalt, is de open en huiselijke sfeer. Wie bij ons komt kijken, voelt zich meteen thuis. Dat gevoel van ‘thuiskomen’, dát is wat ik zie als ik mensen rondleid.”

Terug naar het overzicht zie prijslijst