Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Na 76 jaar alsnog een diploma!

zondag 21 november 2021
Annie Holthuis uit Denekamp is 91 jaar. In de oorlog kon ze geen ULO-eindexamen doen. Haar diploma-uitreiking volgde 76 jaar later, in Huize Herfstzon! 
Lees verder >

Boom geplant!

maandag 15 november 2021
Op de 'Mini Boomfeestdag' 10 november kreeg Huize Herfstzon een krentenboom van de gemeente en de Groene Loper. Hij werd onder veel bekijks geplant!
Lees verder >

Met de boot!

woensdag 27 oktober 2021
Per boot van Doesburg naar Zutphen en weer terug! Vier bewoners hebben afgelopen maandag genoten van een heerlijk dagje uit.
Lees verder >

Maatregelen kunnen wisselen

dinsdag 26 oktober 2021
De coronamaatregelen in Huize Herfstzon kunnen - om verschillende redenen - wisselen. Lees de nieuwsbrief.
Lees verder >

Coronanieuwsbrief: tijdelijk voorzichtiger

dinsdag 19 oktober 2021
De corona-besmettingen nemen weer toe. Ook binnen Huize Herfstzon zijn een bewoner en een medewerker besmet. Geen echte uitbraak, wel aanleiding voor preventieve maatregelen. Lees de brief.
Lees verder >

Weer een echte Bonte Avond!

donderdag 23 september 2021
Op 21 september was er voor eerst sinds de versoepeling van de coronabeperkingen weer een echte Bonte Avond voor bewoners op Huize Herfstzon. De aanwezigen vonden het geweldig!
Lees verder >

Meezingen op 'een woonboot'

maandag 20 september 2021
Al jaren zendt de OZO maandelijks uit vanuit Huize Herfstzon. Afgelopen zaterdag ook. Op de foto de fanatieke meezingers tijdens 'We hebben een woonboot.'
Lees verder >

Coronabesmetting goed afgelopen

vrijdag 10 september 2021
De eerste coronabesmetting in Huize Herfstzon is goed afgelopen. De bewoner kreeg slechts lichte verschijnselen en er raakte geen enkele medebewoner of medewerker besmet.
Lees verder >