Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Lekker naar de camping

dinsdag 15 augustus 2023
Huize Herfstzon organiseerde deze zomer een heuse camping in de tuin. Op vakantie dichtbij huis, de bewoners vonden het fijn! We trokken de aandacht van de lokale, regionale en zelfs landelijke media
Lees verder >

Bedrijvenborrel Schoolfeest

vrijdag 11 augustus 2023
Het Schoolfeest lijkt al weer lang geleden, maar de medewerkers van Huize Herfstzon weten het nog. Met 45 personen kwamen ze enthousiast naar de bedrijvenborrel!
Lees verder >

Directeur Angelique 60 jaar

vrijdag 11 augustus 2023
Eerder deze zomer werd directeur Angelique Lamme zestig jaar. Haar verjaardag werd volop gevierd door de bewoners. Het prachtige cadeau dat zij haar gaven was...
Lees verder >

Haaksbergen - Boekelo per stoomtrein

woensdag 21 juni 2023
Vrijdagmiddag 26 mei hadden we een leuk uitje: met de stoomtrein van Haaksbergen naar Boekelo! En het was schitterend weer.
Lees verder >

Optreden Voizus

woensdag 21 juni 2023
Eind mei traden de Voizus weer op in Huize Herfstzon. De bewoners genoten van de muziek en de extra aandacht.
Lees verder >

Modeshow aan huis

dinsdag 02 mei 2023
Maandag 1 mei was er weer modeshow met kledingverkoop bij Huize Herfstzon. Een aantal dames heeft een leuk setje gekocht.
Lees verder >

Koningsdag 2023

maandag 01 mei 2023
Koningsdag was weer feestelijk bij Huize Herfstzon, onder meer door de aanwezigheid van de Stedeker Klompendansers uit Diepenheim! 
Lees verder >

Gouden Prezo-keurmerk behouden!

maandag 01 mei 2023
Half maart vond de jaarlijkse PREZO-audit plaats. De uitkomst van deze belangrijke beoordeling is dat Huize Herfstzon het Gouden Keurmerk heeft behouden!
Lees verder >