Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Koningsdag: één groot feest

dinsdag 27 april 2021
Koningsdag is op Huize Herfstzon heel gezellig en feestelijk geworden. Arjan Knoop deed de bewoners met zijn accordeonmuziek een groot plezier.
Lees verder >

Koningsdag 2021

maandag 26 april 2021
Dinsdag 27 april is het Koningsdag. De Oranjevereniging van Goor biedt de bewoners van Huize Herfstzon een accordeon-optreden aan.
Lees verder >

Kwartet!

maandag 26 april 2021
Miny de Haan heeft twee volle kwartetten over de Goorse historie gespaard voor de bewoners van Huize Herfstzon. Miny, bedankt!

Echtpaar Van Dijk 50 jaar getrouwd

vrijdag 23 april 2021
Vandaag is het echtpaar Van Dijk vijftig jaar getrouwd. Ter ere van dit gouden huwelijk was er voor iedereen gebak. Voor het paar zelf waren er mooie bloemen en kaarten.
Lees verder >

Tekeningen Dag van de Aarde

vrijdag 23 april 2021
Donderdag 22 april vierden we de Dag van de Aarde. Er werden heel veel kindertekeningen aangeboden aan ouderen in de gemeente Hof van Twente, ook aan de bewoners van Huize Herfstzon.
Lees verder >

Gouden Prezo-keurmerk behouden

woensdag 21 april 2021
Op 15 april vond de tussentijdse PREZO-audit plaats, een belangrijke beoordeling voor kwaliteit van zorg en organisatie. Huize Herfstzon heeft het Gouden Keurmerk behouden.
Lees verder >

Nieuwsbrief april is er!

vrijdag 16 april 2021
Een nieuwe lente, een nieuwe nieuwsbrief. De editie van april is uit. Lees alles over de activiteiten die eindelijk weer kunnen doorgaan, de opknapbeurt van de keuken en de filmopnamen die in aantocht…
Lees verder >

Bezoek van de Paashaas

zaterdag 03 april 2021
Op Goede Vrijdag is in Huize Herfstzon de paashaas langsgeweest. Alle bewoners kregen een zakje met eitjes. In sommige zakjes zat een gouden ei.
Lees verder >