Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Optreden Voizus

woensdag 21 juni 2023
Eind mei traden de Voizus weer op in Huize Herfstzon. De bewoners genoten van de muziek en de extra aandacht.
Lees verder >

Modeshow aan huis

dinsdag 02 mei 2023
Maandag 1 mei was er weer modeshow met kledingverkoop bij Huize Herfstzon. Een aantal dames heeft een leuk setje gekocht.
Lees verder >

Koningsdag 2023

maandag 01 mei 2023
Koningsdag was weer feestelijk bij Huize Herfstzon, onder meer door de aanwezigheid van de Stedeker Klompendansers uit Diepenheim! 
Lees verder >

Gouden Prezo-keurmerk behouden!

maandag 01 mei 2023
Half maart vond de jaarlijkse PREZO-audit plaats. De uitkomst van deze belangrijke beoordeling is dat Huize Herfstzon het Gouden Keurmerk heeft behouden!
Lees verder >

Naar Koningsspelen op Heeckerenschool

maandag 24 april 2023
Vrijdag 21 april heeft een aantal bewoners van Huize Herfstzon een bezoekje gebracht aan de Heeckerenschool. Daar deden de leerlingen mee aan de landelijke Koningsspelen.
Lees verder >

Creatief richting Pasen

dinsdag 04 april 2023
Maandagmiddag 3 april heeft een aantal bewoners mooie paasstukjes gemaakt. Samen met onze vrijwilligers had iedereen een gezellige middag.
Lees verder >

Personeelsfeest met kwis en karaoke

zondag 26 maart 2023
Voor het eerst sinds corona was er op 23 maart eindelijk weer het feest van de personeelsvereniging. Het werd een oergezellige Hollandse avond.
Lees verder >

's Nachts werken? Gezellig!

donderdag 23 maart 2023
Werken in de nachtdienst eenzaam? Nee hoor, verzorgende Wilma werkt graag 's nachts. 'Ik vind het gezellig even samen met een bewoner een kopje thee te drinken als hij niet kan slapen.'
Lees verder >