Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Succesvol optreden van de 'Voizus'

vrijdag 26 augustus 2022
De dames van VoiZus traden 18 augustus voor de eerste maal op bij Huize Herfstzon, dat was een groot succes. De beide zussen hebben prachtige stemmen en de sfeer zat er meteen in.
Lees verder >

Augustus-nieuwsbrief verschenen

woensdag 24 augustus 2022
Half augustus verscheen een zomerse editie van de nieuwsbrief. Over hoe bewoners als het even wat koeler is toch met elkaar naar buiten kunnen, gezellige avonden, van alles wat.
Lees verder >

Groene vingers aan het werk

woensdag 24 augustus 2022
Mevrouw De Goijer werkte jarenlang in de kwekerij van de familie. Al meerdere malen schonk Kwekerij Linthorst uit Diepenheim Huize Herfstzon planten. En daar wordt goed voor gezorgd!
Lees verder >

De nachtdienst in ochtendjas

woensdag 27 juli 2022
Sinds kort werken de verzorgenden in de nachtdienst in ochtendjas. Lees waarom dit meer rust brengt in de nacht bij Huize Herfstzon.
Lees verder >

De koele buitenlucht in

vrijdag 22 juli 2022
Na twee dagen van extreme hitte kon een flinke groep bewoners donderdagavond weer lekker naar buiten.
Lees verder >

Nieuw OR-lid: Ernie Slag

woensdag 13 juli 2022
Ernie Slag is op 12 juli benoemd tot lid van de Ondernemingsraad (OR) van Huize Herfstzon. Daarmee is de OR weer compleet. De OR komt op voor de belangen van de medewerkers.
Lees verder >

Kleintje Schoolfeest

vrijdag 24 juni 2022
Op deze hete dag Schoolfeestdag was het in het koele restaurant van Huize Herfstzon goed toeven. Het 'Kleintje Schoolfeest' was weer een echt feest!
Lees verder >

Naar de tent!

donderdag 23 juni 2022
Twintig bewoners van Huize Herfstzon gingen woensdag 22 juni Schoolfeest vieren in de grote tent. Dit kon dankzij de enthousiaste hulp van veel mensen.
Lees verder >