Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Samen richting Kerstmis

vrijdag 09 december 2022
Op 7 december werd Huize Herfstzon in kerstsfeer gebracht, door collega's, bewoners en familieleden samen. Samen super sterk, heel bijzonder. En het resultaat is prachtig!  
Lees verder >

Sint, kom van dat dak af!

dinsdag 06 december 2022
Hij moesten op 5 december wél eerst van het dak gehaald worden, de Sint. Maar toen was hij er dan toch. Een volle zaal zat op hem te wachten én op zijn Pieten.
Lees verder >

Samen voetbal kijken

dinsdag 22 november 2022
Op 21 november hebben bewoners samen de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal op het WK gekeken.

Hollandse avond voor onze Helden

vrijdag 18 november 2022
De vrijwilligers van Huize Herfstzon konden sinds corona eindelijk weer eens in het zonnetje worden gezet. De opkomst op het grote vrijwlligersfeest was dan ook groot op 17 november.
Lees verder >

Personeelsfeest groot succes

vrijdag 18 november 2022
10 november was er voor het eerst sinds corona eindelijk weer een personeelsfeest voor alle medewerkers van Huize Herfstzon. We hebben ontspannen gegeten en gedanst op de discovloer van De Bebsel.
Lees verder >

Schlagerkoor kleurt Herfstzon rood

woensdag 16 november 2022
Als het Goorse Schlagerkoor een feestavond verzorgt, kleurt Huize Herfstzon volop rood! De bewoners hebben er weer volop van genoten.
Lees verder >

Vijftig jaar getrouwd

dinsdag 08 november 2022
Bernadette en Jan Vehof vierden op 7 november hun vijftigjarig huwelijksfeest. Deels in Huize Herfstzon, deels bij Jan thuis. Van harte gefeliciteerd samen!

Varen, varen, over de baren...

woensdag 02 november 2022
Op 1 november hebben we met een vijftal bewoners een boottocht gemaakt. De "Quincy"is een speciale boot, geschikt voor minder-validen.
Lees verder >