Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Meezingen op 'een woonboot'

maandag 20 september 2021
Al jaren zendt de OZO maandelijks uit vanuit Huize Herfstzon. Afgelopen zaterdag ook. Op de foto de fanatieke meezingers tijdens 'We hebben een woonboot.'
Lees verder >

Coronabesmetting goed afgelopen

vrijdag 10 september 2021
De eerste coronabesmetting in Huize Herfstzon is goed afgelopen. De bewoner kreeg slechts lichte verschijnselen en er raakte geen enkele medebewoner of medewerker besmet.
Lees verder >

Stand van zaken corona

maandag 06 september 2021
We wisten dat het coronavirus ook een keer bij Huize Herfstzon zou binnensluipen, we wisten alleen niet wanneer en hoe. Vorige week is één bewoner van Kapellengaarden besmet geraakt.
Lees verder >

Avondje Remix

vrijdag 27 augustus 2021
Op 17 augustus heeft Duo Remix een gezellige avond verzorgd voor de bewoners van Huize Herfstzon.
Lees verder >

Kleding passen

maandag 09 augustus 2021
Niet alle bewoners van Huize Herfstzon gaan gemakkelijk winkelen. Als de kledingzaak aan huis komt, is dat stukken eenvoudiger. Maandag was het weer zover.
Lees verder >

Coronamaatregelen aangescherpt

woensdag 14 juli 2021
Huize Herfstzon scherpt de coronaregels aan. Mondkapjes zijn ook weer verplicht voor bezoekers en vrijwilligers. Klik op 'Lees verder' en lees de nieuwste coronanieuwsbrief.
Lees verder >

Film staat online

donderdag 08 juli 2021
De film waarvoor Dementie Twente begin mei bij Huize Herfstzon opnamen maakte staat online. Klik op 'Lees verder' voor de link.
Lees verder >

Klaar voor de aftrap!

maandag 28 juni 2021
Zondag 27 juni, tegen zessen. Huize Herfstzon zat er klaar voor, Oranje ging zo beginnen! Aan deze fraai uitgedoste bewoners heeft het zéker niet gelegen...