Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Nieuwsbrief maart uit!

vrijdag 05 maart 2021
Er is weer een nieuwe nieuwsbrief. U vindt er informatie over de bezoekersregeling, de aanstaande verkiezingen, de activiteiten die langzamerhand weer beginnen en nog veel meer.
Lees verder >

Tweede vaccinatiedag achter de rug

vrijdag 26 februari 2021
Op 25 februari zijn alle bewoners voor de tweede keer gevaccineerd. De heer Bonthuis ontving als eerste zijn prik. 
Lees verder >

Mevrouw Keuper 100 jaar!

vrijdag 19 februari 2021
Donderdag 18 februari vierde mevrouw Dini Keuper haar honderdste verjaardag. Maar... hoe doe je dat in coronatijd? De foto's tonen desondanks een feestelijke dag.
Lees verder >

Plantjes van de Lions

vrijdag 19 februari 2021
De mensen die van Herfstzon 'Lekker Ett'n'-maaltijden bezorgd krijgen, werden woensdag verrast met een cadeautje van de Lionsclub Goor-Markelo-Diepenheim: een mooi plantje!
Lees verder >

Nieuwsbrief 9 februari

woensdag 10 februari 2021
De Nieuwsbrief van 9 februari is uit! Met daarin een vacature in de Cliëntenraad, informatie over de bezoekersregeling en een vooruitblik op de tweede vaccinatiedag 25 februari.
Lees verder >

Koeken van jarige PvdA

woensdag 10 februari 2021
Dinsdag 9 februari kwam Hanneke Leijdekkers die dichtbij Herfszon woont een doos lekkere Kanjer-koeken brengen voor alle Herfstzon-medewerkers. Namens de PvdA die haar 75e jubileum vierde.
Lees verder >

Toppers trotseren sneeuwstorm

maandag 08 februari 2021
De medewerkers op de foto trotseerden zondag 7 februari de sneeuwstorm om de bewoners van Huize Herfstzon te komen helpen. Toppers!
Lees verder >

Vaccinatiedag op Herfstzon

donderdag 28 januari 2021
Op donderdag 28 januari zijn de bewoners van Verpleeghuis Huize Herfstzon gevaccineerd met het Pfizer-vaccin. Mevrouw Holthuis kreeg als eerste haar prik.
Lees verder >