Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Bezoekregeling verruimd

vrijdag 12 juni 2020
Fijn dat we vanaf 15 juni de bezoekregeling kunnen verruimen! Bewoners kunnen dan 2x per week bezoek ontvangen: een keer in het bezoekerscafé, een keer buiten tijdens een wandeling.
Lees verder >

Bezoekerscafé haalt de krant

maandag 01 juni 2020
Het bezoekerscafé dat afgelopen maandag in Herfstzon werd geopend, heeft ook de Tubantia gehaald. Een journalist en fotograaf waren bij de opening.
Lees verder >

Eindelijk weer bezoek!

maandag 25 mei 2020
Sinds vanmiddag kunnen onze bewoners voor het eerst sinds ruim twee maanden weer echt bezoek ontvangen. Speciaal daarvoor hebben we een ‘bezoekerscafé’ ingericht.
Lees verder >

Artsen en behandelaars stellen zich voor

dinsdag 19 mei 2020
Herfstzon is een verpleeghuis en heeft daarom een volledig behandelteam. Zo bent u verzekerd van de beste medische zorg. Wilt u weten uit wie het team bestaat?
Lees verder >

Angélique Lamme weer bij 'Tijd voor Max'

woensdag 06 mei 2020
Woensdag 6 mei uur was Angélique Lamme te gast bij het tv-programma ‘Tijd voor Max’ op NPO1. Het was de tweede keer in korte tijd dat ze hiervoor werd uitgenodigd.
Lees verder >

Kok Johan blij voor bewoners

zaterdag 25 april 2020
Kok Johan Rikkert bedankt in een video iedereen die zo meeleeft met de bewoners van Herfstzon. 'Al die kinderen en kleinkinderen, al die Goorse ondernemers - we zijn er hartstikke blij mee.'
Lees verder >

Paul Gelen & dochters geven concert

zaterdag 18 april 2020
Paul, Suzan en Manon Gelen kwamen vrijdag langs en speelden leuke muziek vlak voor de Kuierbox. Binnen zongen onze bewoners mee met 'Meisjes met rode haren' en andere bekende nummers.
Lees verder >

Remix zingt bewoners toe

vrijdag 17 april 2020
Een muzikale verrassing voor Herfstzon! Het duo Remix verzorgde donderdag een concert voor onze bewoners. De muzikanten stonden buiten, het publiek binnen - keurig op anderhalve meter van elkaar.…
Lees verder >