Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Paasbezoek kleinkinderen op groot scherm

vrijdag 10 april 2020
Moeilijk hoor, dat bezoekverbod van de overheid met Pasen in zicht. De familie van een van onze bewoners regelde iets zodat ze tóch haar kleinkinderen zag: op een groot scherm. Hartverwarmend!
Lees verder >

Samen de moed erin houden

dinsdag 07 april 2020
Bewoners in Herfstzon helpen elkaar de moed erin te houden. Op deze foto door muziek met elkaar te maken. Op de mondharmonica!

Wonderfoons met eigen liedjes

vrijdag 03 april 2020
Herfstzon heeft drie wonderfoons in ontvangst genomen van mevrouw Voulon, lid van de Raad van Toezicht. Zij en haar zwager Chris hebben deze eigenhandig gemaakt voor Herfstzon.
Lees verder >

Verwend met paasbloemen van Overbeek

vrijdag 03 april 2020
Donderdag kwam de directie van Overbeek mooie cadeaus brengen: paasbloemstukjes voor onze bewoners, prachtige bloemen en iets voor na de coronatijd voor de medewerkers.
Lees verder >

Wát een cadeautjes allemaal!

woensdag 01 april 2020
Zó veel cadeautjes als Herfstzon de afgelopen weken mocht ontvangen, ongelooflijk! Wat fijn dat familie, vrienden, buren en zelfs onbekenden ons een hart onder de riem blijven steken!
Lees verder >

Herfstzon bij Tijd voor Max

zaterdag 28 maart 2020
Afgelopen vrijdag vertelde Angélique Lamme bij ‘Tijd voor Max’ over hoe het leven er op Herfstzon momenteel uitziet. Ze legde ook uit hoe de Kuierbox werkt.
Lees verder >

Werkelijk ontroerend, al die steun!

dinsdag 24 maart 2020
'Wij zijn enorm onder de indruk van alle lieve steun die wij momenteel krijgen. Werkelijk ontroerend, al die extra aandacht: kaartjes, tekeningen, bloemetjes, koek... Dank, dank, dank!'
Lees verder >

Babbelen via de Kuierbox

maandag 23 maart 2020
'Nu de verpleeghuizen op slot zitten en bewoners verstoken zijn van hun dierbaren, moeten we naar creatieve oplossingen zoeken zodat bewoners contact houden met hun familie.'
Lees verder >