Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Herfstzon.

Op Herfstzon draagt de dokter geen witte jas

vrijdag 14 februari 2020
Nee, dat bloemetjesbehang is geen toeval. Het is het warme decor van de werkkamer van dokter Conny Span, specialist ouderengeneeskunde op Herfstzon. 'In dit warme nest kan ik bloeien.’
Lees verder >

Prinselijk bezoek op carnaval - 21 februari

vrijdag 07 februari 2020
Hoog bezoek voor Herfstzon! Carnavalsvereniging Sterzo brengt de voltallige Raad van Elf mee naar onze feestelijke carnavalsmiddag.
Lees verder >

Alzheimercafé feestelijk geopend

donderdag 30 januari 2020
Het Goorse Alzheimercafé is feestelijk geopend, een grote wens van Herfstzon. Iedereen is op de laatste dinsdag van de oneven maanden van 19 tot 21 uur welkom in De Reggehof. Lees ook…
Veel belangstellenden bij opening Alzheimercafé Goor

Apollo te gast

vrijdag 10 januari 2020
Op 9 januari 2020 was de Drum- en Showfanfare van Apollo te gast bij Herfstzon. Dit vanwege het honderdjarige bestaan van deze befaamde muziekvereniging.
Lees verder >

Roelvinkjes zijn in Goor: een kijkje achter de schermen

zaterdag 18 mei 2019
GOOR - Glitter en glamour? Dat was er even niet bij voor de Roelvinkjes in hun nieuwe programma "De Roelvinkjes passen op de winkel". Wérken moesten ze bij Herfstzon in Goor.
Lees verder >

Roelvinkjes lopen 3 dagen mee bij Herfstzon

donderdag 21 maart 2019
GOOR - Bewoners van Huize Herfstzon in Goor kunnen hun borst natmaken: de Roelvinkjes lopen binnenkort 3 dagen mee in het verzorgingshuis en doen allerhande klusjes.
Lees verder >

Start bewegingstuin in Herfstzon

vrijdag 12 oktober 2018
Goor - Herfstzon heeft meegedaan met de Hof van Twentse Uitdaging waar ondernemers voor een ruiling van diensten diverse middelen aanbieden. We hebben voor de bewegingstuin twee matches kunnen maken.
Lees verder >

2 bankjes voor Herfstzon

donderdag 30 augustus 2018
Goor – Herfstzon heeft twee bankjes geschonken gekregen. Deze staan sinds dinsdag 28 augustus op de eerste en tweede verdieping van het woon-zorgcentrum in Goor.
Lees verder >