Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Huize Herfstzon.

Belevingskasten brengen verleden terug

maandag 02 november 2020
Op 30 oktober zijn in Herfstzon ‘belevingskasten’ geplaatst. Dit zijn speciale kasten voor bewoners met dementie. Vergeetachtige bewoners kunnen hiermee het verleden herbeleven.
Lees verder >

Groot cadeau van de buren

woensdag 28 oktober 2020
De familie Van Dunning woont naast Herfstzon, aan de kant van de keuken. Deze buren hebben net een baby gekregen. Bewoners en koks leven erg mee. Dit wordt bijzonder gewaardeerd.
Lees verder >

Directeur Herfstzon: ‘Nog geen coronabesmetting, maar die verwachten we binnenkort wel.’

vrijdag 23 oktober 2020
Op dit moment is er binnen Herfstzon nog geen sprake van een coronabesmetting. ‘Nog niet’, stelt directeur Angélique Lamme.
Lees verder >

'Gewoon, net als thuis'

dinsdag 20 oktober 2020
Claudia en Linda: ‘We zorgen ervoor dat de huiskamers en appartementen netjes en schoon blijven, helpen de mensen bij de broodmaaltijd en bestellen de boodschappen. Eigenlijk net als thuis.'…
Lees verder >

Dini Overbeek 100!

dinsdag 15 september 2020
De krant, de televisie én de burgemeester over de vloer... Ze kwamen maandag 14 september niet voor niets: mevrouw Dini Overbeek 'Oma Mondharmonica' vierde haar honderdste verjaardag!
Lees verder >

‘Herfstzon komt dicht bij mijn ideaalbeeld’

vrijdag 21 augustus 2020
Aan tafel zitten Gonnie Heering (55) en Marina Lensen (26). Allebei zijn ze nu twee jaar in dienst bij verpleeghuis Herfstzon in Goor. Terwijl ze destijds geen van beiden op zoek waren naar ander werk…
Lees verder >

Gepensioneerd op 1,5 meter

maandag 13 juli 2020
Twee trouwe krachten bereikten de pensioenleeftijd in corona-tijd: Hennie Faber en Ans Alink. Het echte afscheid volgt in het najaar, tijdens het personeelsfeest.
Lees verder >

Collega's gezocht

vrijdag 03 juli 2020
Zegt het voort! Wij hebben ruimte voor meer verpleegkundigen en verzorgenden. Dit in verband met de uitbreiding van onze verpleeghuiszorg.
Lees verder >