Kapellengaarden vordert

Zoals u vast hebt gemerkt, vindt er een verbouwing plaats bij ons Verpleeghuis Huize Herfstzon.

Kapellengaarden - het appartementencomplex tegenover Huize Herfstzon - wordt uitgebreid met 6 appartementen en een huiskamer. In totaal zijn er straks 22 appartementen in Kapellengaarden met volledige verpleeghuiszorg.

Gezellige ontmoetingsruimte
Daarnaast komt er een algemene ontmoetingsruimte (huiskamer) in het gebouw.

Indicatie bewoners
De nieuwe appartementen in Kapellengaarden zijn bestemd voor mensen met een WLZ-indicatie VV06. Ook bij beginnende dementie is wonen in Kapellengaarden mogelijk (VV05).

Huize Herfstzon krijgt hiermee in totaal 20 plekken voor mensen met vergevorderde dementie op de afdelingen Maan en Ster en 32 plekken op de afdeling Zon en het tegenovergelegen Kapellengaarden voor mensen met lichamelijke (somatische) klachten en/of lichte dementie.

Oplevering
We hopen de 6 nieuwe appartementen in april 2024 in gebruik te kunnen nemen. De nieuwe tussenbouw vordert gestaag. We laten u een paar foto's zien van de afgelopen maanden.

Hoogste punt bereikt met een nieuw dak!
Behalve de 6 appartementen en een huiskamer erbij , is er ook een nieuw dak gerealiseerd. De vroegere lichtkoepel is vervangen door een ander dak, dit voor een goede klimaatbeheersing.

Om het hoogste punt te vieren zijn de bouwvakkers van Aannemer Kreunen getrakteerd op een warme hap en een drankje. Zeer verdiend! Want er is en wordt hard gewerkt – onder alle weersomstandigheden - om alles in april gereed te hebben.

 

Terug naar het overzicht