Mevrouw Keuper 100 jaar!

Mevrouw Keuper vierde haar honderdste verjaardag samen met de bewoners binnen en met de hele familie buiten. Er was taart, muziek en honderd rode rozen. Zelfs de koning was per brief aanwezig!

De zoon en dochter van de jarige kwamen 's morgens, zij bleven de hele dag. Herfstzon feliciteerde de jarige met honderd prachtige rozen. Ook de krant was er al op tijd bij, voor een interview en een foto.

Om half elf verschenen opeens enkele ongenode gasten: twéé Sara's vanuit de familiekring. Ze waren mooi op tijd voor de koffie met de bewoners van de afdeling, met gebakjes waarop de mijlpaal '100' stond. Paul Schabbink verzorgde de muzikale omlijsting op afstand. Hij had een prachtig persoonlijk levenslied gemaakt over de afgelopen honderd jaar - een volle eeuw...

Net na elven kwamen alle kinderen buiten feliciteren. De Kuierbox werd voor die gelegenheid weer in ere hersteld. Ook burgemeester Nauta zou later die dag de jarige feiliciteren via de Kuierbox. De kleinkinderen en achterkleinkinderen kwamen 's middags om beurten buiten even langs, begeleid door een coronabewaker in een oranje hesje.

Om half een kreeg mevrouw Keuper een heerlijk verjaardagsdiner aangeboden, samen met haar zoon en dochter. 's Avonds at de jarige met de bewoners van de afdeling. Ze werd toegezongen met het het lied 'Rode rozen, door jou gekozen'. En bij de koffie werd ze gefeliciteerd door Dini Overbeek - zelf ook onlangs honderd geworden. Uiteraard ontbrak daarbij de mondharmonica niet. Twee bevriende kwieke honderdjarigen samen!

Mevrouw Keuper kijkt terug op een prachtige dag, ondanks alle coronamaatregelen.

 

 

Terug naar het overzicht