2 bankjes voor Herfstzon

Goor – Herfstzon heeft twee bankjes geschonken gekregen. Deze staan sinds dinsdag 28 augustus op de eerste en tweede verdieping van het woon-zorgcentrum in Goor.

Herfstzon heeft de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan. Zo zijn de keukens en huiskamers allemaal onder handen genomen en zijn het nu gezellige ruimtes waar de bewoners graag zitten.

Op de eerste en tweede verdieping is het de bedoeling om voornamelijk bewoners met dementie te verzorgen. Om deze reden zijn de liften en de muur om de lift beplakt met respectievelijk een bos en een weids uitzicht. Dit om de lift meer uit het zicht te halen.

Anja Meulenkamp en Ernie Slag, beiden verzorgende op Herfstzon, hadden het idee opgevat om op beide verdiepingen een tuinbankje te plaatsen. Hiervoor is een oproep op Facebook geplaatst.

Paul en Herbert Reef, van respectievelijk Houthandel RTT en RTT Houtimport hebben hierop gereageerd. Herbert en Paul mogen dan sinds oktober ieder zijns weegs zijn gegaan, maar dat wil niet zeggen dat ze niets meer samendoen. Na de oproep op Facebook werd er door de Goorse ondernemers snel gereageerd.

Herbert en Paul hebben ieder een bankje gesponsord en deze onlangs bij Herfstzon afgeleverd. Namens directie, medewerkers en bewoners van Herfstzon, enorm bedankt voor deze sponsoring.

Terug naar het overzicht