Volop Kerst

Voor het eerst werd in de woonwijk rond Huize Herfstzon en een deel van het centrum een Adventstocht georganiseerd. Met dank aan een aantal buurtbewoners die hun carport beschikbaar stelden voor een aantal kleine toneel-muziekstukjes, scènes uit het Kerstverhaal. De firma Hartingbank had twaalf extra rolstoelen voor ons geregeld, zodat zoveel mogelijk bewoners mee konden op deze speciale Kerstwandeling.

Iedereen deed mee: medewerkers, buren, toneelvereniging 'Ons genoegen' uit Diepenheim, midwinterhoornbloasers uit Goor en Diepenheim, de Stichting Goal en veel familie van bewoners. En alles was er: een levende kerststal, glühwein, gedichten, kerstmuziek en kerstzang. De Adventstocht was vol bezinning en gezelligheid. Het weer was wisselend, maar gelukkig niet te koud. De opkomst was enorm en ook naderhand zat het restaurant helemaal vol.

Op 22 december koken onze eigen koks een kerstdiner en is er mooie kerstzang. Op 23 december volgt dan de Kerstkerkdienst. De kerstdagen zelf zijn vooral voor familiebezoek en wordt er weer heerlijk gekookt. En voor de bewoners die met kerst geen bezoek ontvangen? Die worden als altijd warm onthaald door 'Herberg' Huize Herfstzon.

Terug naar het overzicht