Carnaval was groot succes

De eerste carnavalsviering in Herfstzon was een groot succes. Prins Mark van Carnavalsvereniging Sterzo en een bijzondere carnavalspastoor leverden hun bijdrage aan deze mooie middag.

Vrijdagmiddag 21 februari ging in Herfstzon het carnaval ‘los’. Carnavalsvereniging Sterzo met Prins Mark voorop kwamen naar ons toe. Directeur Angélique Lamme droeg de sleutel voor die middag over, zoals dat hoort. Een speciale carnavalspastoor verzorgde een preek met behoorlijk bijzondere ideeën, waar de zaal hard om moest lachen. De Goorse artiesten Rachel en Geert Endeman en Paul Schabbink zongen prachtig. Kortom: de carnavalsvereniging trakteerde de bewoners op een geweldige middag.

Twee bewoners kregen een onderscheiding vanwege hun inzet voor anderen: mevrouw Zwienenberg die zo goed voor iedereen zorgt en de heer Bonthuis, voormalig Prins Carnaval, een bikkel die uit elk dal weer op weet te klimmen. Ook Angélique Lamme werd in het zonnetje gezet omdat ze zo lief is voor de mensen én omdat ze onlangs extra geld wist binnen te halen voor Herfstzon.

Terug naar het overzicht