Warme woorden voor zorgmedewerkers

Een kaart vol waarderende woorden voor de zorgmedewerkers ontving Huize Herfstzon. Plus een doos chocoladebeertjes voor de medewerkers en een doos voor de bewoners.

De heer Kelder die de cadeautjes bracht vertegenwoordigt een groep vrienden rondom een bewoner van Herfstzon. Zij ervaren veel warmte en aandacht rondom Herfstzon. En hebben veel respect voor de medewerkers - zeker in deze coronatijd. Die waardering willen ze graag doorgeven en op deze manier laten blijken aan mensen die zo hard werken voor een goede zaak.

 

Beste zorgmedewerker,

Dank je wel voor je inzet.

Ik ben echt onder de indruk van alle zorgmedewerkers. Velen hebben overuren gemaakt. Sommigen zijn ziek geworden door op COVID-19-afdelingen te werken. Maar alle medewerkers stonden het laatste jaar onder een bijzondere druk. Dit is niet alleen een zorg voor zichzelf, maar ook voor u en uw gezin.

Daarom mijn dankjewel en het beertje…

De stress die u het laatste jaar hebt doorstaan is te vergelijken met die van een atleet. Deze kunnen zich erop voorbereiden, die kans heeft u niet gehad. Maar wat velen heeft geholpen is de ondersteuning van familie en vrienden. Sommigen hebben ook wat aan artikelen/onderwerpen van .....org gehad door in de zoekbalk ‘stress’ in te vullen… Het lezen van deze artikelen liet zien hoe je er beter mee om kunt gaan.

Ik hoop dat dit kaartje u ook helpt.

Met vriendelijke groet, 

Een groep vrienden van een bewoner die de warmte merkt en de waardering daarvoor aan de zorg wil geven.

Terug naar het overzicht