Activiteiten en dagbesteding

Als cliënt van Huize Herfstzon kunt u meedoen aan alle activiteiten. Huize Herfstzon heeft een groot aanbod aan activiteiten dat u kunt vinden op het mededelingenbord naast de receptie.

Zo kunt u meedoen aan activiteiten als bingo, gymnastiek, feestavonden, handwerken, rolstoelwandelen en nog veel meer. Ook bent u welkom op onze maandelijkse eetmiddagen met een eigen thema zoals de Italiaanse of Oostenrijkse keuken. Op het menu staan dan bijvoorbeeld pizza’s, pannenkoeken of een barbecue.

Individuele dagbesteding
Wilt u als cliënt van Huize Herfstzon nog andere activiteiten ondernemen dan het royale aanbod van Herfstzon? Dan bekijkt u al bij uw verhuizing met ons wat voor u een goede aanvulling van de dag is. Dit gaat in overleg met familie, vrijwilligers en zorg. Wij organiseren ook activiteiten samen met andere organisaties in Goor, zoals de Stichting Franje Hof van Twente (voorheen het Rode Kruis), de Tafel van Goor en de gemeente Hof van Twente.

Voorbeelden van individuele dagbesteding zijn:

  • Dagjes weg. Wanneer u het leuk vindt om een dagje weg te gaan, kunt u dit aangeven. Samen met Stichting Franje bekijken wij de mogelijkheden;
  • Creatieve bezigheden. Binnen Huize Herfstzon kunnen ook creatieve bewoners hun passie blijven uitoefenen. Zo heeft een aantal creatieve dames een schilder- en hobbyclub opgericht, die elke maandag samenkomt;
  • Maatjes. Mocht u het leuk vinden om 1 op 1 contact te hebben, dan kunnen wij u koppelen aan een maatje. Een maatje is een vrijwilliger met wie u bijvoorbeeld samen kunt gaan wandelen, winkelen of lezen.
Terug naar het overzicht zie prijslijst

Hieronder enkele van onze activiteiten:

Klik op onderstaande foto's voor een vergroting.