Wijkfunctie: maaltijden op Herfstzon

Woont u nog zelfstandig? Zoekt u de kwaliteit van het ouderwetse eten zoals vroeger thuis? Dus de vers gekookte Hollandse keuken met af en toe eens macaroni of nasi? Kunt u dit niet meer zelf koken? Dan kunt u bij Herfstzon terecht. Niet voor luxe restaurantmaaltijden of eten uit de grootkeuken van een instelling, maar juist voor die oude, vertrouwde, goede keuken. Op het menu staan soep, een hoofdgerecht naar keuze en een toetje. De kok maakt behalve aardappels, groenten en vlees ook stamppotten, erwtensoep, sla, af en toe frietjes, pannenkoeken of Chinees. En zoals dat vroeger vaak ging: vrijdags vis. Wij hebben een kok die dat dagelijks vers voor u kookt.

Wie kookt er voor u?
Even voorstellen: onze koks Johan Rikkert en Hennie Ordelman. Zij koken dagelijks vers voor u – met liefde voor hun vak en aandacht voor hun gasten. Zij scheppen het eten aan tafel zelf voor u op. Zo zien ze dagelijks hún gasten, de mensen voor wie zij in de keuken hun best doen. Daarom weten ze precies wat u lekker vindt, wie van spruitjes houdt en wie juist niet. Zij koken met verse ingrediënten van het seizoen. Zo houden we de maaltijden betaalbaar. Wie in het restaurant rondloopt tijdens het eten, hoort alleen complimenten aan het adres van de koks: ‘een goeie kok’ en ‘heel lekker eten’.

Wilt u dat Johan en Hennie binnenkort een keer voor ú koken? Een paar keer proeven mag, zowel thuis als in het seniorenrestaurant! Bekijk hier de prijslijst.

Lekker Ett'n, vers en warm thuisbezorgd
In overleg met ons kiest u hoe vaak per week u de warme maaltijd aan huis bezorgd wilt krijgen. De vrijwillige chauffeurs brengen tussen de middag het warme eten rond. U neemt het tweegangenmenu aan de deur in ontvangst of de vrijwilliger zet het eten voor u op tafel, net wat u wilt. Mocht u de thuismaaltijden eens willen afwisselen met een bezoekje aan ons restaurant, dan bent u van harte welkom!

Eten in ons seniorenrestaurant
Herfstzon is trots op haar huiselijke seniorenrestaurant. Graag ontvangen onze koks u daar voor het middageten. U eet dan gezellig samen met anderen.

Ook organiseren we samen met Salut regelmatig thema-eetmiddagen in ons restaurant. Denkt u bijvoorbeeld aan een barbecue, een stamppottenbuffet, een Oostenrijkse of een Italiaanse middag. Komt u ook?

Verdere informatie over (proef)maaltijden en aanmelden krijgt u van Ans Alink: 0547 – 27 23 42 of a.alink@herfstzongoor.nl.