Activiteiten/dagbesteding

Als cliënt van Herfstzon kunt u meedoen aan alle activiteiten. Herfstzon heeft een groot aanbod aan activiteiten dat u kunt vinden op het weekoverzicht.

Zo kunt u meedoen aan activiteiten als bingo, gymnastiek, feestavonden, handwerken, rolstoelwandelen en nog veel meer. Ook bent u welkom op onze maandelijkse eetmiddagen met een eigen thema zoals de Italiaanse of Oostenrijkse keuken. Op het menu staan dan bijvoorbeeld pizza’s, pannenkoeken of een barbecue. Klik hier voor meer informatie.

Individuele dagbesteding
Wilt u als cliënt van Herfstzon voor uw dagbesteding nog andere activiteiten doen dan het aanwezige, grote aanbod van Herfstzon, dan gaan wij al bij opname kijken wat voor u een goede aanvulling van de dag is. We doen dit in overleg met familie, vrijwilligers en zorg. Daarnaast werken wij ook samen met anderen in Goor om activiteiten te organiseren, zoals samen met Stichting Franje Hof van Twente (voorheen het Rode Kruis).

Voorbeelden van invulling van de individuele dagbesteding zijn:

  • Dagjes weg. Wanneer u het leuk vindt om een dagje weg te gaan, kunt u dit aangeven bij Herfstzon. Samen met Stichting Franje kijken wij naar de mogelijkheid om dit te organiseren;
  • Creatieve bezigheden. Binnen Herfstzon kunnen ook creatieve bewoners hun passie blijven uitoefenen. Zo heeft een aantal creatieve dames een schilder-/hobbyclub opgericht, waarvan de leden welke maandag samenkomen om samen gezellig creatief bezig te zijn;
  • Maatjes. Mocht u het leuk vinden om 1 op 1 contact te hebben, dan kunnen wij u koppelen aan een maatje. Een maatje is een vrijwilliger met wie u bijvoorbeeld samen kunt gaan wandelen, winkelen of lezen.
Terug naar het overzicht zie prijslijst

Wilt u alvast sfeer ''Proeven'' van onze activiteiten? Bekijk de foto's!

Klik op onderstaande foto's voor een vergroting.